Lleida Marxa
Inici Notícies

L’alcalde de Lleida participa en l’homenatge del Gremi de Constructors a quatre dels seus membres més rellevants

Data de publicació: 8/6/2018

El reconeixement a Julio Sorigué, José Antonio Romero Polo, Vicente Voltes i Ramon Pallars s’ha fet a la Seu Vella, durant la trobada anual de l’entitat, amb motiu de la festivitat del patró Sant Antoni de Pàdua

El paer en cap destaca els seus valors personals, el compromís amb la responsabilitat social de les seves empreses i l’aportació al progrés del territori

ALCALDIA

La Federació de Gremis de la Construcció ha retut aquest vespre un homenatge a quatre dels seus històrics membres, durant la trobada anual de l’entitat, que ha tingut lloc a la Seu Vella, amb motiu de la festivitat del seu patró, Sant Antoni de Pàdua.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha participat en aquest acte, juntament amb el president de la Confederación Nacional de Constructores, Juan Lazcano, i el president de la Federació de Gremis de la Construcció de Lleida, Josep Maria Gardenyes. També hi ha estat presents el tinent d’alcalde i responsable d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, i el diputat provincial Josep Ramon Ibars.

En el moment de retre l’homenatge a Julio Sorigué, José Antonio Romero Polo, Vicente Voltes i Ramon Pallars, el paer en cap ha destacat els seus valors personals, el compromís amb la responsabilitat social de les seves empreses i l’aportació al progrés del territori.

La Federació de Gremis de la Construcció va néixer de l’embrió que van sembrar els empresaris del sector de la construcció en les primeres reunions i en l’Assemblea Constituent, celebrada el 17 de febrer de 1977, al Teatre Principal de Lleida.

Està integrada per 4 grans federacions: La Federació de Gremis de la Construcció (FGC), l’Associació d’Instal·ladors de Serveis per a la Construcció (AGRISEC), l’Associació Empresarial de la Fusta (AEF), i la Federació d’Empreses de Serveis (FES). Al mateix temps, compta amb el Grup d’Empreses Sense Agrupació Sectorial (GSAS). En total, més de 40 gremis i associacions.

La federació està integrada per constructors d’obres, promotors, obres públiques, prefabricats de formigó, guixaires, pintors, ceramistes, fusters, àrids, etcètera.

Va ser la primera gran patronal sectorial de les Terres de Lleida que aglutinava diversos sectors empresarials lleidatans

L’objectiu de la Federació és defensar els seus interessos a partir de la seva cohesió i representativitat: Marcar la negociació de convenis laborals i fiscals, crear una assessoria laboral, jurídica i fiscal, i constituir una gestoria pròpia, i també un cos d’inspecció propi contra l’intrusisme. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.