Lleida Marxa
Inici Notícies

Recepció a l’Ajuntament de Lleida a la delegada del Govern espanyol a Catalunya

Data de publicació: 2/7/2018

Tere Cunillera ha estat rebuda al consistori per l’alcalde, Àngel Ros, i ha firmat al llibre d’honor de la Paeria

ALCALDIA

La delegada del Govern de l'Estat a Catalunya, la lleidatana Tere Cunillera, ha visitat avui l’Ajuntament de Lleida, on ha estat rebuda per l’alcalde, Àngel Ros, que li ha donat la benvinguda.

Cunillera ha firmat en el llibre d’honor, on ha destacat la importància que la ciutat de Lleida ha tingut en la seva vida i trajectòria professional. El paer en cap ha obsequiat Cunillera amb una reproducció del “Llibre dels usatges” i la nova subdelegada també ha pogut visitar el Saló de Plens i el Saló del Retaule.

A l’acte de recepció també han participat els tinents d’alcalde Fèlix Larrosa i Joan Gómez, així com els regidors Sara Mestres, Cristina Simó, Ángeles Ribes i Joan Vilella, que han tingut ocasió de conversar uns minuts amb Cunillera i l’alcalde.  


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.