La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Lleida i el Parc Científic aposten per la tecnologia de la impressió 3D

Data de publicació: 23/11/2015

Finalitza un curs desenvolupat per Google Developers i l’empresa lleidatana Tr3land amb la participació de 18 persones de diferents empreses

PARC CIENTÍFIC

L’alcalde de Lleida i vicepresident del Parc Científic, Àngel Ros, juntament amb el tinent d’alcalde i regidor de l’Ocupació i de l’Emprenedoria, Rafel Peris, ha visitat avui la cloenda del curs del taller d’impressions en 3D de maquetes de la Seu Vella. Aquesta formació l’han impulsat Google Developers Group Lleida (GDG Lleida) i l’empresa lleidatana Tr3sand.

El paer en cap ha destacat que avui en dia la impressió en 3D “ofereix alternatives per disseny, implementació de peces industrials amb diferents finalitats pràcticament per tots els sectors i és una tecnologia nova per la qual també aposta el Parc Científic, de la mateixa manera que ha apostat pels drons. L’objectiu és que el parc estigui sempre amb punta de tecnologia al servei d’empreses i indústries de Lleida”, ha destacat l’alcalde.

En el tercer curs que es fa d’aquestes característiques al parc hi han participat 18 persones de diferents empreses. “Són tecnologies noves que ara tot just s’està començant nnover i representan una innovació que peces importants de processos industrials es poden crear amb uns costos infinitament més baixos que amb tecnologia clàssica”, ha destacat l’alcalde.

A la cloenda del curs hi han assistit també el gerent del Parc, Josep Clotet, i el director en funcions del Consorci del Turó de la Seu Vella, Pep Tort.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.