La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

La Temporada Lleida reprèn la programació aquest diumenge amb "Camí a l'Escola" de Campi Qui Pugui

Data de publicació: 16/9/2020

La companyia lleidatana, sota la direcció de Rosa Díaz, presenta al Teatre Municipal de l’Escorxador, aquest espectacle inspirat en el documental “Sur le chemin de l’école”

Les entrades ja són a la venda i es recomana comprar-les online. Serà obligatori l'accés amb mascareta i mantenir-la durant tot l'espectacle

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

La Temporada Lleida reprèn la programació aquest diumenge, a les 18.00 hores, amb l'espectacle "Camí a l'Escola" de Campi Qui Pugui. La companyia lleidatana, sota la direcció de Rosa Díaz, presenta al Teatre Municipal de l'Escorxador, aquest espectacle inspirat en el documental "Sur le chemin de l'école". Les entrades ja són a la venda i es recomana comprar-les online. Serà obligatori l'accés amb mascareta i mantenir-la durant tot l'espectacle.

Aquesta obra pretén donar visibilitat a la dura realitat de molts infants per tal de poder anar-hi a l’escola. És una obra de teatre familiar, recomanada a partir de 6 anys, que explica la història d’una família en la qual tres germanes han de superar diàriament diversos i difícils obstacles per poder arribar a l’escola. De fet, aquest relat dona visibilitat a la realitat que molts infants passen cada dia per tal d’obtenir una educació que els pugui donar un futur millor.

Cal destacar que part dels beneficis d’aquesta obra seran destinats a l’associació Sur le chemin de l’école per tal d’oferir ajuda i assegurar escoles en zones rurals i problemàtiques d’arreu del món.

Les entrades (10€ la general i 6€ la reduïda) es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Rosa Díaz. Actriu i directora de teatre

Rosa Díaz, directora, actriu i autora, neix a Albacete el 1964 i des de l'any 1981 es dedica professionalment al teatre. Actualment té una trajectòria professional de més de 40 anys; després d’uns anys com actriu, al 1992 va fundar la companyia “ Lavi e Bel” on durant sis anys va estrenar cinc obres tant per a infants com per a públic adult. Durant la seva carrera ha treballat amb moltes companyies com Ur Teatre i Comediants entre moltes més. En els últims anys, Rosa Díaz ha compaginat el treball de direcció amb la seva pròpia companyia.La Rous. Companyia de teatre fundada per Rosa Díaz

La Rous és una companyia de teatre fundada el 2008 a Granada per la directora i actriu Rosa Díaz Martínez-Falero. Aquest mateix any va estrenar a la seva pròpia companyia “La casa de l’avi”, una obra que escriu, dirigeix i interpreta. Amb aquesta obra va obtenir el Premi al Millor espectacle a la Fira internacional de Teatre per a Nens i Joves FETEN 09. Al 2011 va estrenar “El refugi”, amb la qual va obtenir el Premi al Millor Espectacle i el Premi a la Millor Interpretació Femenina; Aquest mateix any, el Ministeri d’Educació i Cultura li va atorgar el Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut, reconeixent així, la qualitat dels seus espectacles.

Ha seguit guanyant molts premis més a través dels seus reconeguts espectacles. La Rous, a part d’oferir obres teatrals, desenvolupa àrees d’investigació realitzant residències artístiques a l’estranger per aprofundir en noves formes de treball, de fet, imparteix cursos de formació en els camps de direcció, interpretació i veu.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.