La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inici Notícies

Fira de Lleida i CaixaBank renoven l’acord anual per a potenciar l’activitat firal

Data de publicació: 16/9/2020

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, coincideixen en la importància d’adaptar les fires a la situació actual per assegurar-ne la continuïtat 

FIRA DE LLEIDA

Fira de Lleida i CaixaBank han renovat l’acord de col·laboració pel qual l’entitat esdevé patrocinadora principal de les fires i altres actes de caràcter similar que organitzi Fira de Lleida. El contracte de patrocini l’han signat el president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià.

El president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida, Miquel Pueyo, ha agraït a CaixaBank la seva implicació amb la societat lleidatana en general i amb la Fira en particular. “Estem satisfets que CaixaBank continuï apostant pels certàmens que organitza Fira de Lleida, especialment en un any atípic que força a adaptar els diferents esdeveniments. Trobar l’encaix entre la prevenció sanitària i la dinamització econòmica lleidatana que proporciona Fira de Lleida és bàsic per a la ciutat i CaixaBank ha demostrat compartir aquesta voluntat i sensibilitat”, ha afirmat l’alcalde.

Al seu torn, el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha destacat que l’acord de patrocini amb Fira de Lleida “és una mostra del compromís de l’entitat amb les Terres de Ponent i del suport a les empreses del territori en moments molt complicats, i la Fira és un dels principals aparadors per a aquestes empreses”.

Segons estableix el conveni, CaixaBank donarà suport durant l’any 2020 a les activitats que organitza Fira de Lleida. El conveni serà vigent durant l’any en curs, i podrà ser renovat per explícita voluntat de les dues parts.

CaixaBank dona suport any rere any a Fira de Lleida i reforça la seva finalitat que és la promoció i el foment del comerç, la indústria i els serveis que li estan encomanats. A més, Fira de Lleida és un motor important per a l’economia de les terres de Ponent. L’acord de col·laboració de CaixaBank amb l’entitat té l’objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Centre de Privacitat
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.